Jag vill gärna prova Zymego. Hur gör jag?

Vi ser en stor tillströmning av innovativa kliniker som vill fokusera på det de är bäst på och skippa administration. Se hur vi smidigt kan hjälpa er att göra en ta ett kliv in i framtiden.

Enkelt att komma igång

Allt börjar med att samtal. Prata med oss.

Upptäck Zymegos potential. Vi är här för att besvara dina frågor och utforska hur Zymego kan förbättra din kliniks dagliga arbete. Tänk dig en arbetsplats med nöjdare personal och patienter - det är vad vi strävar efter. Om du känner att Zymego är rätt steg framåt, låt oss tillsammans utforska nästa steg.

Kom igång på 60 minuter. Det är enkelt.

Vi kommer tillsammans med er överens om när ni vill starta och kopplar upp er mottagning till Zymego i samarbete med ert journalsystem. När kopplingen är upprättad krävs endast ett 60 minuters möte med er bokningspersonal för att komma överens om vilka inställningar ni vill ha. Därefter kan personalen fortsätta sitt arbete i journalsystemet som vanligt, medan Zymego jobbar tyst i bakgrunden. Ingen utbildning krävs för personalen.

Snabba resultat. Kliniker ser skillnad inom en månad.

Zymego är går snabbt att implementera och fungerar för alla typer av medicinska scenarier. Vi finns alltid tillgängliga för att stötta er genom hela processen med. Ta ett kliv in i framtiden med oss. De flesta kliniker ser resultat inom en månad.

Du är i gott sällskap.

Kontakta oss idag.

Mera om våra kunder

För bra för att vara sant? Se vad våra kunder tycker.

Lätt att komma igång

För att komma igång krävs bara ett 60–90 minuters möte med personal som ansvarar för bokning. Vi kopplar upp Zymego till er klinik i samarbete med ert journalsystem. Ni fortsätter att jobba i journalssystemet och Zymego hjälper er tyst i bakgrunden.

Boka demo

Vanliga frågor

Genom vår avancerade bokningslogik kan vi hantera en mängd olika fall. Ni sätter upp de regler som ska gälla för olika tidstyper och Zymego följer dem. Eftersom vi har möjlighet att sätta upp specifika regler för varje tidstyp kan vi säkerställa att alla bokningar hanteras på ett korrekt sätt, anpassat efter olika typer av krav relaterat till era bokningar.

Vi ser alla mottagningar som långsiktiga samarbetspartners, på så sätt kan vi hjälpa er och era patienter på bästa sätt. Zymego uppstod som ett svar på de problem som en av våra grundare upptäckte som läkare i sin kliniska vardag, och vårt mål är att skapa nytta för er, för era patienter och för samhället i stort. För att nå det målet finns är vårt team alltid nära till hands och är lyhörda för hur ni upplever vår lösning. Vi utvecklar ständigt lösningen och lägger till ny smarta funktioner, varför vi lägger stor vikt vid att lyssna på de mottagningar som använder Zymego. Vi rör oss framåt snabbt när vi får in bra förslag på förbättringar och ser alltid till att vara snabba med att åtgärda eventuella problem som uppstår längs vägen.

Zymego är den enda lösningen som automatiskt tillsätter sena återbud. Vi hanterar bokningar och schemaläggning på ett helt nytt sätt. Genom väldigt avancerad bokningslogik kan vi hantera många fler tidstyper och komplicerade bokningsfall än de flesta andra lösningar. Dessutom minskar vi antalet avbokningar genom att erbjuda patienterna ett smart alternativ där de kan önska tider. Alla dessa funktioner är helt unika för Zymego. Det går dock utmärkt att använda Zymego parallellt med er nuvarande bokningsportal om det finns behov av det.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR och samarbetar endast med europeiska IT-leverantörer för kryptering och lagring av personuppgifter. För att kunna erbjuda våra kunder och deras patienter trygga och säkra tjänster, följer vi kontinuerligt de senaste säkerhetsrekommendationerna. Vidare har vi begränsat hanteringen av patientdata till att endast omfatta bokningsdata.