Fyller återbudstider och fixar bokningarna

Zymego Now fyller luckorna i kalendern och ser till att patienter enkelt ändra sina bokningar och boka nya tider.

Varför behövs Zymego Now?

Data från regioner och kliniker visar att mellan 5–15% av alla besök ställs in på grund av sena avbokningar och uteblivna patienter, vilket leder till att hundratusentals tider står tomma. Vi vet att personal gör sitt bästa för att fylla tiderna, men ingen kan jobba dygnet runt. Genom att låta Zymego jobba i bakgrunden fylls sena avbokningar direkt och ni får färre bokningssamtal. Alla vinner: personalen blir avlastad, mottagningar får bättre ekonomi och patienter får kortare väntetid.

Vad behöver personalen göra?

Zymego Now fyller återbudstider och låter patienter hantera sina bokningar. Allt sköts automatiskt i bakgrunden eftersom Zymego integreras med ert journalsystem.

Vi vill sänka tröskeln för patienter att använda digitala lösningar, därför behövs ingen app för att använda Zymego. Ni informerar bara patienterna om tjänsten och tillhandahåller en länk, så kan de logga och hantera sina bokningar.

Boka demo

Passar Zymego vår mottagning?

Tack vare smarta algoritmer löser vi en mängd olika scenarier för olika tidstyper.

Ska en patient som är bokad hos en specialist inte kunna omboka sig till en AT-läkare? Fixat.
Behöver det gå en viss innan en patient ska komma på sitt återbesök? Fixat.

Ska en patient inte kunna boka in sig för långt framåt i tiden? Du kan vara helt lugn. Ni sätter upp reglerna per tidstyp som Zymego följer.

Boka demo

Fungerar Zymego med vårt journalsystem?

Genom att Zymego integreras med ert journalsystem kan vi sköta alla bokningar automatiskt, medan ni fortsätter jobba i journalsystemet. Vår lösning jobbar tyst i bakgrunden och ändrar tiden i journalsystemet när patienten ändrar sin tid i vår webbapp.

Vi har integrationer med TakeCare, WebDoc, Cosmic och inom kort även Opus Dental.

Boka demo

Smart logik för alla tidstyper

Tack vare vår smarta bokningslogik passar Zymego alla typer av mottagningar. Ladda ner PDF för mer information eller boka en demo med oss.

Din nerladdning är färdig

Tack för ditt intresse för Zymego. Vi har mejlat dig en nerladdningslänk men om du vill så kan du ladda ner filen redan nu. Tryck på nerladdningsknappen nedan, så får du en pdf-fil med det samma. Vi berättar gärna mer.
Ladda ner pdf
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lätt att komma igång

För att komma igång krävs bara ett 60–90 minuters möte med personal som ansvarar för bokning. Vi kopplar upp Zymego till er klinik i samarbete med ert journalsystem. Ni fortsätter att jobba i journalssystemet och Zymego hjälper er tyst i bakgrunden.

Boka demo

Integrationer med flera journalsystem

Genom att Zymego integreras med ert journalsystem kan vi sköta alla bokningar automatiskt

Vanliga frågor

Genom vår avancerade bokningslogik kan vi hantera en mängd olika fall. Ni sätter upp de regler som ska gälla för olika tidstyper och Zymego följer dem. Eftersom vi har möjlighet att sätta upp specifika regler för varje tidstyp kan vi säkerställa att alla bokningar hanteras på ett korrekt sätt, anpassat efter olika typer av krav relaterat till era bokningar.

Vi ser alla mottagningar som långsiktiga samarbetspartners, på så sätt kan vi hjälpa er och era patienter på bästa sätt. Zymego uppstod som ett svar på de problem som en av våra grundare upptäckte som läkare i sin kliniska vardag, och vårt mål är att skapa nytta för er, för era patienter och för samhället i stort. För att nå det målet finns är vårt team alltid nära till hands och är lyhörda för hur ni upplever vår lösning. Vi utvecklar ständigt lösningen och lägger till ny smarta funktioner, varför vi lägger stor vikt vid att lyssna på de mottagningar som använder Zymego. Vi rör oss framåt snabbt när vi får in bra förslag på förbättringar och ser alltid till att vara snabba med att åtgärda eventuella problem som uppstår längs vägen.

Zymego är den enda lösningen som automatiskt tillsätter sena återbud. Vi hanterar bokningar och schemaläggning på ett helt nytt sätt. Genom väldigt avancerad bokningslogik kan vi hantera många fler tidstyper och komplicerade bokningsfall än de flesta andra lösningar. Dessutom minskar vi antalet avbokningar genom att erbjuda patienterna ett smart alternativ där de kan önska tider. Alla dessa funktioner är helt unika för Zymego. Det går dock utmärkt att använda Zymego parallellt med er nuvarande bokningsportal om det finns behov av det.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR och samarbetar endast med europeiska IT-leverantörer för kryptering och lagring av personuppgifter. För att kunna erbjuda våra kunder och deras patienter trygga och säkra tjänster, följer vi kontinuerligt de senaste säkerhetsrekommendationerna. Vidare har vi begränsat hanteringen av patientdata till att endast omfatta bokningsdata.