Hyllie

”Jag känner mig trygg med Zymego”

Lars-Eric Bröddén

Idrottsläkare, specialist Internationell Ortopedisk Medicin på Hyllie Idrottsskadeklinik

Vad är det viktigaste resultatet du har fått av att använda Zymego?

Zymego har gjort stor skillnad för mig! Lösningen gör att jag kan fokusera på att ta hand om mina patienter, avlasta mig administrativt samt att mina patienter kan vara trygga med att de får alltid får tillgång till den tidigaste tiden som det går att få. 

Berätta om de utmaningar du hade innan du började med Zymego, som gjorde att du ville börja använda tjänsten.

Jag har långa väntetider och patienter som gärna ville ha en tidgare tid och ville stå på en återbudslista. Jag vill fokusera på patientnära arbete och hade svårt att ge patienter den service gällande bokningar som jag skulle vilja. Jag hade svårt att få tiden att räcka till för att ringa in patienter för att fylla sena återbudstider.

Hur hittade du Zymego?

Jag fick höra talas om Zymego via journalsystemet WebDoc som jag använder.

Vilka överväganden gjorde du innan du valde att implementera Zymego?

Jag var inte säker på att det skulle funka så bra som utlovat, men det har funkat väldigt bra. Man har ju haft algorimer tidigare och det har ju inte funkat, men det gjorde Zymego.

Vad hade du för farhågor angående systemet?

Jag var rädd för var att Zymego skulle innebära merarbete, att sena återbud inte skulle tillsättas, att tider skulle dubbelbokas och jag skulle stå med två patienter som behöver hjälp, vilket är stressigt för mig då jag så klart vill hjälpa bägge patienterna men inte har den tiden som behövs. Detta har inte skett med Zymego. Det har funkat sömlöst och utan problem. En annan farhåga var om det skulle det vara kostnadseffektivt. Jag hade rätt fullt i tidböckerna från början men det goodwill jag får från patienterna överträffar med råge det pris jag betalar. Jag är mycket tacksam för att det fungerar.

Vad gjorde att du bestämde dig för att börja använda Zymego?

Jag hade patienter som gärna ville korta sin väntetid och samtidigt ville jag ge bra service till dessa patienter samtidigt som jag kunde lägga fokuset på patientnära arbete istället för på administration

Hur upplevde du uppstarten av Zymego? 

Det gick helt smärtfritt. Vi gick genom reglerna för tidstyperna och jag fick bra stöd.

Hur lång tid tills du upplevde märkbar effekt av att Zymego var igång?

Nästan direkt fick jag feedback från patienterna att de uppskattade Zymego, det var så jag märkte att Zymego var en del av min verksamhet. Patienterna upplevde att det var helt fantastiskt att de kunde få en tid så snabbt fastän jag hade bokat dem så långt fram. 

Vad har du råkat ut för problem med igångsättningen av Zymego?

Jag har inte haft några problem. 

Vad tycker patienterna om tjänsten?

Patienterna tycker att Zymego är helt fantastiskt, jag har vanligtvis väntetider på 6-8 veckor men med Zymego kunde patienter få tid inom några dagar. Jag får varje vecka feedback från patienter att de uppskattar Zymego. Jag hade inte haft tid att fylla dessa sena återbud manuellt. Bra för mig och synnerligt bra för patienterna. 

Vad skulle du säga till andra kliniker som funderar på att börja använda Zymego?

Pröva. Jag har en liten klinik, det är bara jag som är behandlare och det är oerhört viktigt för mig att min verksamhet ska fungera. Zymego fungerar på min verksamhet på ett helt fantastiskt sätt. Jag är mycket tacksam för den hjälp som jag fått. 

Vilka resultat har du uppnått genom att använda Zymego?

Färre tomma tider och tacksamma patienter.

Hur tycker du att de fungerar att samarbeta med Zymego? Finns det något som är särksilt positivt?

Zymego är verkligen intresserade och engagerade av att det ska fungera för min verksamhet. Jag känner mig trygg med Zymego. 

Har du någon särskild händelse du kommer ihåg när du insåg att Zymego tillsätter tider automatiskt?

När en patient spontant uttryckte för mig att hen var väldigt tacksam över att få en återbudstid. Sen dess har jag kontimuerligt fått liknande feedback från mina patienter. Jag brukar boka in mina patienter långt fram i tiden men jag uppmanar alltid mina patienter att alltid anmäla sig på Zymego, för där kan de få en tid redan närmaste dagarna. Man brukar nästan alltid få en tidigare tid som patient, det är häftigt och funkar utmärkt.

Ladda ner pdf

Tack vare vår smarta bokningslogik passar Zymego alla typer av mottagningar. Ladda ner PDF för mer information eller boka en demo med oss.

Din nerladdning är färdig

Tack för ditt intresse för Zymego. Vi har mejlat dig en nerladdningslänk men om du vill så kan du ladda ner filen redan nu. Tryck på nerladdningsknappen nedan, så får du en pdf-fil med det samma. Vi berättar gärna mer.
Ladda ner pdf
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hur vi hjälpt andra