Click & Forget

Kommer snart! Slipp boka in alla besök manuellt – låt Zymego Pro sköta bokningar och kallelser.

Vi tar hand om väntelistor & kallelser

Att boka in patienter från olika väntelistor tar mycket tid från personal. Ett ständigt flöde av patienter ska bokas in på nybesök, återbesök, återkommande besök och rutinkontroller. Låt Zymego Pro ta hand om det så att ni kan lägga mer fokus på patienterna.

Fixar alla bokningar

Zymego Pro jobbar åt er. Ni slipper leta i olika scheman för att hitta en tid till varje patient. Detta blir särskilt tidsbesparande för seriebokningar, återkommande besök och rutinkontroller. När ni har lagt till patienten i Zymego letar vi efter en passande tid utifrån de regler som ni har satt upp för tidstypen. Ni lägger bara till patienten i Zymego, sedan sköter lösningen sig själv, månad efter månad, år efter år. Vi ser till att det blir rätt.

Boka demo

Digitala kallelser

När Zymego har bokat en tid får patienten information via SMS och kan se sin kallelse i Zymegos webbapp. Om patienten inte öppnar sin kallelse i Zymegos webbapp får de en påminnelse via SMS. För de patienter som öppnar sin kallelse eller nte har givit samtycke till att motta SMS, skickas kallelsen i första hand till en digital brevlåda och i andra hand via post.

Boka demo

Kortar väntetid

Med Zymego Pro kan alla patienter som väntar på att få en tid få erbjudanden om återbudstider via Zymegos webbapp. Ni sätter själva upp regler för vad som gäller för respektive tidstyp, så att de patienter som har behov av kortare väntetid får möjlighet till det, medan de som behöver vänta en viss tid innan nästa besök gör det. Ni kan ställa in detta och mycket annat, för att anpassa lösningen efter era behov.

Boka demo

Extra påminnelser

Många patienter om- och avbokar med kort varsel. För att undvika detta kan ni ställa in att påminnelser skickas ut från Zymego i god tid innan besöket, exempelvis en vecka innan. Sedan skickas även påminnelse från journalsystemet ut som vanligt en eller ett par dagar innan besöket.

Boka demo

Smart logik för alla tidstyper

Tack vare vår smarta bokningslogik passar Zymego alla typer av mottagningar. Ladda ner PDF för mer information eller boka en demo med oss.

Din nerladdning är färdig

Tack för ditt intresse för Zymego. Vi har mejlat dig en nerladdningslänk men om du vill så kan du ladda ner filen redan nu. Tryck på nerladdningsknappen nedan, så får du en pdf-fil med det samma. Vi berättar gärna mer.
Ladda ner pdf
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fungerar Zymego med vårt journalsystem?

Genom att Zymego integreras med ert journalsystem kan vi sköta alla bokningar automatiskt, medan ni fortsätter jobba i journalsystemet. Vår lösning jobbar tyst i bakgrunden och ändrar tider i journalsystemet när patienter hanterar sina bokningar i vår webbapp.Vi har integrationer med TakeCare, WebDoc, Cosmic och inom kort även Opus Dental.

Boka demo

Lätt att komma igång

För att komma igång krävs bara ett 60–90 minuters möte med personal som ansvarar för bokning. Vi kopplar upp Zymego till er klinik i samarbete med ert journalsystem. Ni fortsätter att jobba i journalssystemet och Zymego hjälper er tyst i bakgrunden.

Boka demo

Integrationer med flera journalsystem

Genom att Zymego integreras med ert journalsystem kan vi sköta alla bokningar automatiskt

Vanliga frågor

Genom vår avancerade bokningslogik kan vi hantera en mängd olika fall. Ni sätter upp de regler som ska gälla för olika tidstyper och Zymego följer dem. Eftersom vi har möjlighet att sätta upp specifika regler för varje tidstyp kan vi säkerställa att alla bokningar hanteras på ett korrekt sätt, anpassat efter olika typer av krav relaterat till era bokningar.

Vi ser alla mottagningar som långsiktiga samarbetspartners, på så sätt kan vi hjälpa er och era patienter på bästa sätt. Zymego uppstod som ett svar på de problem som en av våra grundare upptäckte som läkare i sin kliniska vardag, och vårt mål är att skapa nytta för er, för era patienter och för samhället i stort. För att nå det målet finns är vårt team alltid nära till hands och är lyhörda för hur ni upplever vår lösning. Vi utvecklar ständigt lösningen och lägger till ny smarta funktioner, varför vi lägger stor vikt vid att lyssna på de mottagningar som använder Zymego. Vi rör oss framåt snabbt när vi får in bra förslag på förbättringar och ser alltid till att vara snabba med att åtgärda eventuella problem som uppstår längs vägen.

Zymego är den enda lösningen som automatiskt tillsätter sena återbud. Vi hanterar bokningar och schemaläggning på ett helt nytt sätt. Genom väldigt avancerad bokningslogik kan vi hantera många fler tidstyper och komplicerade bokningsfall än de flesta andra lösningar. Dessutom minskar vi antalet avbokningar genom att erbjuda patienterna ett smart alternativ där de kan önska tider. Alla dessa funktioner är helt unika för Zymego. Det går dock utmärkt att använda Zymego parallellt med er nuvarande bokningsportal om det finns behov av det.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR och samarbetar endast med europeiska IT-leverantörer för kryptering och lagring av personuppgifter. För att kunna erbjuda våra kunder och deras patienter trygga och säkra tjänster, följer vi kontinuerligt de senaste säkerhetsrekommendationerna. Vidare har vi begränsat hanteringen av patientdata till att endast omfatta bokningsdata.