Alla bokningssamtal
i goda händer

Nyhet! Slipp samtal och röstmeddelanden om bokningar. Med Zymego Call kan ni fokusera på patienter som behöver hjälp med annat.

Högre tillgänglighet. Mindre admin.

Många mottagningar får hundratals telefonsamtal varje dag, ofta gällande bokningar. Det gör att personal behöver ändra patienters tider istället för att lägga tid på rådgivning, samtidigt som patienter har svårt att komma fram. Zymego Call löser problemet på ett helt nytt sätt. Genom knappval kan patienterna omboka och avboka sina tider helt själva över telefon, utan att belasta personalen. Det ger mer tid för patienter som behöver information inför sitt besök eller hjälp med rådgivning. Inget manuellt arbete krävs från er sida, Zymego Call sköter sig självt.

Slipp långa telefonköer

När alla bokningssamtal hanteras av oss får ni kortare telefonköer. De som vill om- och avboka kan göra det över telefon genom knappval, istället för att lämna meddelanden eller prata med personal. Enkelt förklarat fungerar lösningen som Zymegos webbapp, fast över telefon, och det krävs inget manuellt arbete från er sida.

Boka demo

Snabbare hjälp

Många patienter upplever svårigheter med att komma fram när de ringer, trots att personalen jobbar snabbt och gör sitt bästa för att hantera alla ärenden. När patienter som vill hantera sin bokning kan göra det själva blir tillgängligheten högre för de som behöver hjälp av personal.

Boka demo

Samarbete med telefonväxlar

För att skapa ett sömlöst flöde för er och patienterna samarbetar vi med telefonväxlar. Det fungerar så att telefonväxeln vidarebefordrar samtal till Zymego och vi kan även vidarebefordra samtalet tillbaka till telefonväxeln vid behov. Svårare än så är det inte.

Boka demo

Smart logik för alla tidstyper

Tack vare vår smarta bokningslogik passar Zymego alla typer av mottagningar. Ladda ner PDF för mer information eller boka en demo med oss.

Din nerladdning är färdig

Tack för ditt intresse för Zymego. Vi har mejlat dig en nerladdningslänk men om du vill så kan du ladda ner filen redan nu. Tryck på nerladdningsknappen nedan, så får du en pdf-fil med det samma. Vi berättar gärna mer.
Ladda ner pdf
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fungerar Zymego med vårt journalsystem?

Genom att Zymego integreras med ert journalsystem kan vi sköta alla bokningar automatiskt, medan ni fortsätter jobba i journalsystemet. Vår lösning jobbar tyst i bakgrunden och ändrar tider i journalsystemet när patienter hanterar sina bokningar i vår webbapp.

Vi har integration med Opus Dental och inom kort flera andra system.

Boka demo

Lätt att komma igång

För att komma igång krävs bara ett 60–90 minuters möte med personal som ansvarar för bokning. Vi kopplar upp Zymego till er klinik i samarbete med ert journalsystem. Ni fortsätter att jobba i journalssystemet och Zymego hjälper er tyst i bakgrunden.

Boka demo

Integrationer med flera journalsystem

Genom att Zymego integreras med ert journalsystem kan vi sköta alla bokningar automatiskt

Vanliga frågor

Genom vår avancerade bokningslogik kan vi hantera en mängd olika fall. Ni sätter upp de regler som ska gälla för olika tidstyper och Zymego följer dem. Eftersom vi har möjlighet att sätta upp specifika regler för varje tidstyp kan vi säkerställa att alla bokningar hanteras på ett korrekt sätt, anpassat efter olika typer av krav relaterat till era bokningar.

Vi ser alla mottagningar som långsiktiga samarbetspartners, på så sätt kan vi hjälpa er och era patienter på bästa sätt. Zymego uppstod som ett svar på de problem som en av våra grundare upptäckte som läkare i sin kliniska vardag, och vårt mål är att skapa nytta för er, för era patienter och för samhället i stort. För att nå det målet finns är vårt team alltid nära till hands och är lyhörda för hur ni upplever vår lösning. Vi utvecklar ständigt lösningen och lägger till ny smarta funktioner, varför vi lägger stor vikt vid att lyssna på de mottagningar som använder Zymego. Vi rör oss framåt snabbt när vi får in bra förslag på förbättringar och ser alltid till att vara snabba med att åtgärda eventuella problem som uppstår längs vägen.

Zymego är den enda lösningen som automatiskt tillsätter sena återbud. Vi hanterar bokningar och schemaläggning på ett helt nytt sätt. Genom väldigt avancerad bokningslogik kan vi hantera många fler tidstyper och komplicerade bokningsfall än de flesta andra lösningar. Dessutom minskar vi antalet avbokningar genom att erbjuda patienterna ett smart alternativ där de kan önska tider. Alla dessa funktioner är helt unika för Zymego. Det går dock utmärkt att använda Zymego parallellt med er nuvarande bokningsportal om det finns behov av det.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR och samarbetar endast med europeiska IT-leverantörer för kryptering och lagring av personuppgifter. För att kunna erbjuda våra kunder och deras patienter trygga och säkra tjänster, följer vi kontinuerligt de senaste säkerhetsrekommendationerna. Vidare har vi begränsat hanteringen av patientdata till att endast omfatta bokningsdata.