Din tid är värdefull

Få tidigare tider
Omboka
Avboka
Korta din väntetid

Om du vill ha en tidigare tid kan du anmäla dig för att få erbjudanden om återbudstider. När en tid blir ledig så får du en notis och kan tacka ja till tiden.

Omboka och avboka tider

Om du inte hittar en tid som passar i ombokningskalendern kan du önska dagar som passar dig, sedan bokar Zymego in dig så fort en tid blir ledig. 

Önska tider som passar dig

Du kan enkelt omboka och avboka dina tider i Zymegos webbapp, dygnet runt.

Boka ny tid

Till vissa kliniker kan du boka en ny tid direkt i Zymego. Besök klinikens hemsida och se vad som gäller hos dem.

Ta kontakt via vårt formulär så hjälper vi dig.

Zymego har använts av över 70 000 patienter på en mängd olika mottagningar

Vanliga frågor

Nej, du behöver endast logga in här på zymego.se eller via den länk du har fått av din mottagning. Du identifierar dig med BankID och kan sedan omboka, avboka och få erbjudanden om tidigare tider.

Med Zymego kan du korta din väntetid genom att få erbjudanden om tidigare tider, som blir tillgänliga när andra patienter lämnar återbud. När du har loggat i och anmält dig för att få erbjudanden om en tidigare tid kommer du få notiser när tider blir tillgängliga. Dessutom kan du enkelt omboka och avboka din tid. Vissa mottagningar erbjuder även sina patienter att boka tid direkt via deras hemsida eller via länk efter att ha varit i kontakt med kliniken. Besök din mottagnings hemsida för att se vad som gäller hos dem.

Du får alltid en bekräftelse via SMS och e-post om du har ombokat eller avbokat din tid. Om du har ombokat din tid kan du alltid se din nya tid på zymego.se. 

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR. Zymego har utvecklats med ett stort fokus på datasäkerhet och följer kontinuerligt de senaste säkerhetsrekommendationerna. Vi hanterar endast bokningsdata för patienter. För mer information, läs gärna igenom våra användarvillkor och integritetspolicy.