Vanliga frågor

Du kan inte bli av med en tid som du har tackat ja till och fått bekräftelse på. Meddelandet om att tiden inte längre är tillgänglig gäller endast tider som du har erbjudits men inte tackat ja till.

Om du är osäker på vilken tid som gäller kan du logga in på zymego.se för att se din bokade tid.

Såhär fungerar erbjudanden från Zymego:

 • Du får ett meddelande om en tidigare tid.
 • Om du tackar ja till tiden får du en bokningsbekräftelse via e-post och SMS.
 • Om någon annan hinner före så får du ett meddelande med information om det.
 • Om du har tackat ja till en tidigare tid så kommer du även fortsättningsvis att få erbjudanden om tidigare tider. Meddelanden om att en tid inte längre är tillgänglig avser således nya erbjudanden som du fått efter att du tackade ja till din tid.
 • Om du inte längre vill ha erbjudanden om tidigare tider, logga in på zymego.se och klicka på länken under den orangea knappen "Hantera bokning".

När du har önskat dagar för en ny tid söker Zymego efter lediga tider var 15:e minut, dygnet runt. Så fort vi hittar en ledig tid på en av dina önskade dagar så bokar vi in dig och skickar en bokningsbekräftelse.

Om vi inte har hittat en tid till dig när alla dina önskade dagar har passerat, så bokar vi in dig på första lediga tid som systemet kan hitta, dock alltid med minst en veckas framförhållning.

För att få en tidigare tid, gör såhär:

 • Logga in på zymego.se
 • Klicka på knappen "Hantera bokning".
 • Klicka "Ja" på frågan om du vill ha erbjudanden om tidigare tider.

Såhär fungerar det:

 • Du kommer att få erbjudanden om tidigare tider via SMS eller e-post, beroende på vad du har valt.
 • Erbjudanden skickas till fem personer åt gången och först till kvarn tillämpas.
 • För att se tiden som erbjudits och tacka ja eller nej behöver du logga in på zymego.se
 • Om någon annan hinner före får du ett meddelande med information om detta, så att du inte behöver logga in på zymego för att se om erbjudandet är kvar.

Om du inte längre vill ha erbjudanden om tidigare tider, logga in på zymego.se och klicka på länken under den orangea knappen "Hantera bokning".

För att se tid och datum för ditt besök, logga in på zymego.se så ser du din bokade tid.

Zymego kan av säkerhetsskäl endast omboka och avboka tider genom att vårt system kommunicerar med klinikens journalsystem på uppdrag av patienten. För detta ska ske på ett säkert sätt måste patienten identifiera sig med BankID. Därför kan vi inte ta emot av- och ombokningar via mail.

Vidare har vår personal av säkerhetsskäl inte manuell tillgång till klinikens journalssystem, så det finns inga möjligheter för oss att gå in i systemet och manuellt ändra tider åt patienter.

Vissa kliniker har väldigt få tider tillgängliga pga. att de har väldigt många patienter, andra kliniker har valt att inte visa lediga tider långt fram i tiden.

Om det inte finns någon ledig tid kan du önska dagar för en ny tid. Klicka på "Önska dagar" i ombokningskalendern och välj de dagar som passar dig.

Du får erbjudanden om tidigare tider eftersom du har anmält dig för att få det efter att ha loggat in på zymego. Om du inte längre vill ha erbjudanden, logga in på zymego.se och klicka på länken under den orangea knappen "Hantera bokning".